وبسایت رسمی محمدرضا فرجی تهرانی
ارتباط با من 09121391039

محدودیت اینترنت چقدر به کسب و کارها خسارت زد؟

زمان مطالعه: 2 دقیقهمحمدرضا فرجی تهرانی، عضو هیات مدیره اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران در یادداشتی به ادامه محدودیت‌های اینترنتی و خسارت وارد شده به کسب و کارهای خانگی اشاره کرده است که در ادامه می‌خوانید: محدودیت اینترنت چقدر به کسب و کارها خسارت زد؟ بیش‌ از یک ماه است که از محدودیت‌های اینترنتی ...

اصناف
2 دقیقه
0 دیدگاه
editor1
زمان مطالعه: 2 دقیقه

محمدرضا فرجی تهرانی، عضو هیات مدیره اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران در یادداشتی به ادامه محدودیت‌های اینترنتی و خسارت وارد شده به کسب و کارهای خانگی اشاره کرده است که در ادامه می‌خوانید:

محدودیت اینترنت چقدر به کسب و کارها خسارت زد؟ بیش‌ از یک ماه است که از محدودیت‌های اینترنتی می‌گذرد و فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی ضربه بزرگی بر بدنه‌ اقتصاد دیجیتال زده است. آمارها حاکی از این است که حدود ۱۰‌میلیون نفر از کاربران ایرانی به کمک شبکه‌‌‌های اجتماعی ارتزاق می‌کنند.

محدودیت‌ اینترنت اما باعث شده ویترین بازار آنلاین خالی بماند. علت خالی ماندن ویترین بازار آنلاین هم به عوامل مختلفی بستگی دارد:

نخستین عامل محدودیت در شبکه اینترنت جهانی است. این مساله باعث کاهش قابل توجه فروش کالاهای تولید داخل شده است.

گزارش اخیر روزنامه دنیای اقتصاد هم نشان می‌دهد 30 هزار کسب‌وکار در اینستاگرام فعالیت دارند و ارزش فروش در این شبکه‌ اجتماعی محبوب، سالانه حدود ۴۱هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود. جالب آنجاست که بیش از ۷۰درصد محصولات فروخته‌شده در فروشگاه‌های اینستاگرامی کالاهای تولید داخل بوده‌اند.

عامل دوم عدم ثبات و ناآرامی‌های اخیر است. ناآرامی‌های اخیر در کشور بازار اقلام گوناگون را راکد کرده است. از طرفی عدم ثبات و تعطیلی واحدهای صنفی باعث شد مردم برای خرید اقلام ضروری خود دست نگه دارند. یعنی در این مدت یا برای خرید کالا عقب‌نشینی کردند و کالا نخریدند یا خرید خود را به روزهای آینده یعنی زمانی که جامعه به آرامش برسد ، موکول کرده‌اند.

در این وضعیت کالاها در انبار شرکت‌ها یا کارخانه‌ها دپو شد. از طرفی شرایط نابسمان ایجاد شده در جامعه قیمت دلار را روزانه بالا می‌برد.

همین عوامل دست به دست داد که کالایی در بازار چندان فروخته نشود. به عنوان مثال بررسی‌ها نشان می‌دهد اخیرا فروش لپ‌تاپ هم به دلیل شرایط رکودی بازار و جو ناآرام بین ۵۰ تا ۷۰ درصد کاهش داشته است.کاهش خرید و فروش اقلام در بازار تهران آن هم به شیوه سنتی یک طرف ماجراست.

در طرف دیگر کاهش قابل توجه فروش آنلاین شاپ‌ها است. دامنه این آسیب‌ها و ضررهای مالی به بازار تبلیغات آنلاین هم گسترش قابل توجهی پیدا کرده است. به طوری با کاهش فروش آنلاین شاپ‌ها انتشار رپورتاژ آگهی در وب‌سایت‌های خبری هم کاهش ۴۹درصدی داشته و عدم تمایل کسب‌وکارها باعث شده است درآمد وب‌سایت‌ها از این طریق تا بیش از ۵۵درصد کاهش پیدا کند. حال با خسارت وارد شده به کسب و کارهای خانگی باید منتظر ماند و دید که محدودیت اینترنت تا چه زمانی ادامه‌دار است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *