وبسایت رسمی محمدرضا فرجی تهرانی
ارتباط با من 09121391039

80درصد مودم نیاز کشور به صورت قاچاق تامین می‌شود

زمان مطالعه: 3 دقیقهرئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران، گفت: باید بپذیریم که بازار مودم با قاچاق تامین می‌شود، اما اینکه مسوولان ذیربط راهکاری برای این موضوع نمی‌اندیشند جای سوال دارد. محمدرضا فرجی تهرانی، در ارزیابی وضعیت فعلی مودم در بازار و تامین توسط تولیدکنندگان داخلی، در پی ممنوعیت ورود مودم‌های خارجی به کشور، گفت: شرکت‌های تولیدکننده داخلی ...

3 دقیقه
0 دیدگاه
editor1
زمان مطالعه: 3 دقیقه

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران، گفت: باید بپذیریم که بازار مودم با قاچاق تامین می‌شود، اما اینکه مسوولان ذیربط راهکاری برای این موضوع نمی‌اندیشند جای سوال دارد.

محمدرضا فرجی تهرانی، در ارزیابی وضعیت فعلی مودم در بازار و تامین توسط تولیدکنندگان داخلی، در پی ممنوعیت ورود مودم‌های خارجی به کشور، گفت: شرکت‌های تولیدکننده داخلی توان تامین نیاز بازار را ندارند و این موضوع را بارها به مسوولان در وزارت صنعت و معدن و همچنین ستاد مبازه با قاچاق کالا و ارز نیز اعلام کردیم و در همین راستا در بازدیدی نامحسوس از نماینده یکی از شرکت‌های تولیدکننده داخلی مودم در یکی از مراکز خرید تجهیزات آی‌تی تهران، درخواست 20 عدد مودم همزمان کردیم و اعلام کردند که موجودی ندارند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران، اظهار کرد: آمار نشانگر آن ست تا قبل از سال 96 که ورود مودم بسته شود، میانگین مصرف ماهانه مودم در کشور 120 تا 180 هزار عدد بود که قاعدتاً طی سال‌های اخیر و با شیوع بیماری منحوس کرونا و افزایش دورکاری و کلاسهای آنلاین، نیاز این کالا بیش از پیش می‌باشد، ولی تاکنون واحدهای تولیدی نتوانستنه‌اند نیاز بازار را تامین کنند.

تولیدکنندگان داخلی، توان تولید انبوه مودم را ندارد

فرجی، افزود: کارخانه‌های داخلی توان تولید انبوه مودم را ندارد و باید بپذیریم که بازار مودم با قاچاق تامین می‌شود، اما اینکه مسوولین راهکاری برای این موضوع نمی‌اندیشند جای سوال دارد.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران، خاطرنشان کرد: زمانی که تاکیدات مسوولان طی چند سال گذشته و سال جاری در مورد تولید می‌باشد، منظور این نیست که شخصی کارگاهی را احداث کند و فقط از تسهیلات تولید کننده استفاده کند که در حال حاضر مهمترین آن ممنوعیت ورود کالا و ایجاد انحصار است؛ بلکه چند هدف اصلی مد نظر می‌باشد که به نظر بنده اصلی‌ترین هدف ایجاد شغل است. آیا ورود قاچاقچیان به عرصه مودم و خروج کسبه اصلی این کالا از گردونه تامین و توزیع می‌تواند جزو ایجاد شغل باشد؟ مطمئنا این مورد مد نظر هیچ کسی نیست!

عرضه مودم با قیمتی پایین‌تر از محصولات خارجی محقق نشده است

وی، ادامه داد: موضوع بعدی هدف‌گذاری این است که با تکنولوژی روز جهان رقابت کنیم که در این مورد نیز نمی‌شود گفت که کارخانه‌ای که تعداد و تنوع محدودی در تولید مودم دارد بتواند حس خوشایند رقابت را با دیگر تولیدکنندگان سراسر دنیا به ما انتقال دهد. هدف دیگر در حمایت تولیدکنندگان، عرضه کالا با قیمتی پایین‌تر از محصولات خارجی است، که در طی چهار سال گذشته این امر نیز محقق نگردیده است.

فرجی، گفت: باید با درایت بیشتری در این موضوع کار شود. نیاز مردم در حوزه مودم تامین نمی‌شود و 80 درصد مودم نیاز مملکت به صورت قاچاق ارائه می‌شود، ما این مساله را از دو سال پیش اعلام کردیم، که متاسفانه باید این نکته را نیز گوشزد کنم در زمانی که کشور عزیزمان همه‌جانبه تحت فشار تحریم‌های اقتصادی ظالمانه می‌باشد، جهت تأمین کالای قاچاق، ارز مورد نیاز آن نیز خارج از سیستم بانکی و بصورت قاچاق تهیه می‌شود، لذا باید خاطرنشان کرد که اکثرمودم‌های قاچاق از طریق شبکه‌های اجتماعی به فروش می‌رسند.

قاچاقچیان جهت فروش مودم، از شبکه پستی استفاده می‌کنند

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران، در ادامه گفت‌وگو با سیتنا گفت: قاچاقچیان جهت فروش و ارسال کالاهایی همچون مودم، نوت بوک و تبلت که بسته بندی کوچکی دارند به ارسال کالا توسط اداره پست روی آوردند و به راحتی این کالاها از بنادر به شهرهای دیگر ارسال می‌شود و شبکه ارسال اداره پست ناخواسته توسط این افراد مورد سواستفاده قرار می گیرد، که امیدواریم هرچه سریعتر تمهیدات لازم جهت جلوگیری از این باگ سیستمی صورت پذیرد.

فرجی، اظهار کرد: ما از تولیدکننده داخلی که کالای با کیفیت ارائه دهد کاملا حمایت می‌کنیم. درحوزه مواد مصرفی پرینتر، مانیتور، کیس کامپیوتر، All-In-One و … این اتفاق افتاد  و با اینکه در برخی از این موارد بطور کامل کالا تولید نمی‌کنیم اما مونتاژ به درستی انجام می‌شود و کالای با کیفیت در اختیار مردم قرار می‌گیرد و این خود قابل احترام و حمایت است.

با بازگشایی ثبت سفارش مودم، از ضررهای چندگانه‌ جلوگیری شود

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران، گفت: امیدواریم مسئولین مربوطه با بازگشایی ثبت سفارش این کالا از ضررهای چندگانه‌ای که به آنها اشاره شد جلوگیری کرده، از حقوق مصرف‌کنندگان با وجود تنوع کالای باکیفیت حمایت نموده و ضمن پشتیبانی از تولیدکنندگان در بازار، رقابت ایجاد کنند تا مانند سایر کشورهای پیشرفته با به روزرسانی تکنولوژی تولیدات، در جهت پیشرفت سرمایه‌های این مرز و بوم گام برداریم.

منبع: سیتنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *