وبسایت رسمی محمدرضا فرجی تهرانی
ارتباط با من 09121391039

بخاطر بی‌توجهی سازمان مالیاتی به انتقادات، فروشگاه‌ها ممکن است تعطیل شوند

زمان مطالعه: 3 دقیقه رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه از قول وزارت اقتصاد و دارایی برای رسیدگی به اعتراض اتحادیه صنف فناوران رایانه در خصوص نرخ های مالیاتی خبر داد و تاکید کرد: تاکنون هیچ اقدامی از سوی این سازمان برای اصلاح مالیات انجام نشده است. این اتحادیه است. وی گفت: این موضوع می تواند منجر به ورود کالای ...

3 دقیقه
0 دیدگاه
editor1
زمان مطالعه: 3 دقیقه

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه از قول وزارت اقتصاد و دارایی برای رسیدگی به اعتراض اتحادیه صنف فناوران رایانه در خصوص نرخ های مالیاتی خبر داد و تاکید کرد: تاکنون هیچ اقدامی از سوی این سازمان برای اصلاح مالیات انجام نشده است. این اتحادیه است. وی گفت: این موضوع می تواند منجر به ورود کالای قاچاق به بازار و تعطیلی فروشگاه ها شود.

سازمان امور مالیاتی کشور ضریب مالیاتی اتحادیه صنف سیار را که اتحادیه ای همگن با اتحادیه فناوران است، اصلاح کرد. داشته است.

در این مورد محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران گفت: فروشندگان فناوری اطلاعات می گویند با توجه به گسترش فضای مجازی و فروش آنلاین، کالاهای مربوطه مانند لپ تاپ با حداقل سود به صورت صنفی به مردم فروخته می شود. اتحادیه ها به عبارتی گسترش فروش کالا در شبکه های آنلاین نفسی برای فروشندگان اتحادیه های صنفی باقی نگذاشته است.

همانطور که فرجی می گوید لپ تاپ 20 میلیون تومانی در مغازه ها با سود حدود 100 هزار تومان فروخته می شود و در برخی موارد برای نصب و اجرای برخی اپلیکیشن ها مبلغ دیگری از مصرف کننده دریافت می شود و همه این مبالغ از طریق دستگاه های کارتخوان رد و بدل می شود. .

وی ادامه داد: در واقع فروش کالا توسط واحدهای صنفی کاردانان رایانه مشخص است و این نوع معاملات از بانک ها نیز قابل استعلام است. سازمان امور مالیاتی شامل چند برابر سود واقعی است که این عادلانه نیست.»

فرجی گفت: از سوی دیگر تجارت کالاهای دیجیتال مانند نوت بوک، تلفن همراه و … در آمار تجارت خارجی حجم قابل توجهی دارد، در حالی که واردات این کالاها برای واردکننده اصلی سود چندانی ندارد، زیرا فناوری از این کالاها در جهان به طور مداوم در حال تغییر است. تغییر این است: «بنابراین در همه کشورها تجارت این کالاها بر اساس میزان تقاضا شکل می گیرد و تاجران مجبور می شوند برای عقب نماندن از فناوری روز، کالاها را با سود اندک به بازار عرضه کنند.

به گفته فرجی، اعضای صنف سیار و فناوران هماهنگ با یکدیگر کار می کنند. با توجه به اینکه اعضای این صنف با سود ناچیزی به افراد کالا می فروشند، در کوتاه مدت عدم اصلاح مالیاتی ممکن است بر نحوه کسب و کار آنها تأثیر بگذارد یا به عبارتی باعث کاهش فعالیت آنها شود. و حتی تعطیلی مغازه ها.

بررسی های میدانی نشان می دهد که مشکل اخذ مالیات از تراکنش های بانکی صنف فناوران رایانه همچنان پابرجاست. در دیدار اخیر رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه با «احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد و دارایی، مقرر شد به مشکلات این صنف در خصوص اخذ مالیات پرداخته شود، اما علیرغم وعده های داده شده، ضرایب مربوط به تجارت فناوران هنوز اصلاح نشده است.

فرجی تهرانی اظهار داشت: برآوردها نشان می دهد کالاهای این تجارت جزء اقلام قاچاق محسوب می شود و در صورت عدم اقدام سازمان امور مالیاتی برای اصلاح مالیات صنف تکنسین رایانه، پیش بینی می شود ورود کالای قاچاق به بازار کشور افزایش می‌یابد: «البته در شرایط فعلی با توجه به افزایش قیمت کالاها و عدم توجه این سازمان به درخواست تکنسین‌های رایانه، باید اعلام کرد که واردکنندگان دیگر نمی‌توانند با قاچاقچیان رقابت کنید.»

وی تصریح کرد: از سوی دیگر بی توجهی سازمان امور مالیاتی در زمینه اصلاح نکردن مالیات ممکن است منجر به تعطیلی بخش دانش بنیان رایانه، تولیدکنندگان و شرکت های نرم افزاری شبکه و سخت افزار رایانه ای در کشور شود. آینده دور.”

فرجی با تاکید بر اینکه فعالان اتحادیه صنف فناوران رایانه معتقدند ضرایب تعیین شده برای سود محصولات مختلف اتحادیه صنف با شرایط فعلی کشور مطابقت ندارد و باید مورد بازنگری قرار گیرد، تصریح کرد: علیرغم اینکه اتحادیه صنف رایانه تکنسین ها بارها به صورت کتبی و شفاهی اعلام کرده اند که صنف سیار با صنف فناوران رایانه همپوشانی دارد، بنابراین لازم است در اسرع وقت به پیشنهاد اعضای این صنف توجه ویژه شود.

چندی پیش بسیاری از تجار بازار به دلیل این ضرایب جدید مالیاتی از عملکرد دولت انتقاد کردند و بازاریابان موبایلی نیز گلایه های گسترده ای از این اقدام این دولت داشتند. به نظر می رسد عدم رسیدگی به این مشکلات می تواند باعث شود موج این انتقادات به حرفه تکنسین های کامپیوتر نیز برسد.
منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *