وبسایت رسمی محمدرضا فرجی تهرانی
ارتباط با من 09121391039

ضرورت هوشمندسازی اصناف/ دولت از اصناف حمایت کند

زمان مطالعه: 2 دقیقه رئيس اتحاديه فناوران رايانه دبير همايش اصناف دانش بنيان، فناور و هوشمند با اشاره به ضرورت هوشمندسازي اصناف گفت: با توجه به توسعه فضاي مجازي ضروري است اصناف کشور نيز به سمت هوشمندسازي گام بردارند. براي تحقق شعار سال نيز دولت بايد حامي بنگاه‌هاي کوچک باشد. بنا به گفته محمدرضا فرجی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه ...

2 دقیقه
0 دیدگاه
editor1
زمان مطالعه: 2 دقیقه

رئيس اتحاديه فناوران رايانه دبير همايش اصناف دانش بنيان، فناور و هوشمند با اشاره به ضرورت هوشمندسازي اصناف گفت: با توجه به توسعه فضاي مجازي ضروري است اصناف کشور نيز به سمت هوشمندسازي گام بردارند. براي تحقق شعار سال نيز دولت بايد حامي بنگاه‌هاي کوچک باشد.

بنا به گفته محمدرضا فرجی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران، نخستین همایش اصناف دانش بنیان، فناور و هوشمند» امروز چهارشنبه ساعت ۹ صبح با هدف اصلاح ساختار و خدمات هوشمندسازی برگزار می‌شود.

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران درباره این همایش که قرار است امروز چهارشنبه ۱۶ شهریور در سالن اجلاس سران با همکاری اتاق اصناف برگزار شود، گفت: با توجه به ساختار سنتی اصناف و همچنین گستردگی فضای مجازی همایش اصناف دانش بنیان، فناور و هوشمند» جهت ارتقای ساختار برگزار خواهد شد.

او اظهار کرد: یکی از رویکردهای مهم دولت سیزدهم در سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین توجه به ساختار و توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط هست از این رو برای اینکه گامی جهت تحقق شعار سال برداشته شود و اصناف به سمت بازاریابی و فروش هوشمند حرکت کنند باید مشارکت اصناف، اتحادیه ها در این مسیر بیشتر شود. چرا که اصناف نقش پر رنگی در تولید داخلی دارند و امروزه از sme ها بنگاه‌های کوچک» به عنوان موتور پیشران توسعه کشور یاد می‌شود.

فرجی توضیح داد: چنانچه دولت از بنگاه‌های خرد و اصناف حمایت کند این بخش می تواند نقش موتور محرک را برای توسعه کشور ایفا کند.

باید ساختار اصناف تغییر کند

دبیر همایش اصناف دانش بنیان، فناور و هوشمند» همچنین گفت: برای اینکه موتور محرکه کشور روشن شود باید ساختار بنگاه ها تغییر کند و اصلاح شود. همچنین باید به کاهش هزینه های اصناف از طریق فناوری، خدمات هوشمندسازی و بازاریابی توجه کنیم و از برندسازی و صادرات غافل نشویم.

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران تصریح کرد: البته زمانی این ساختار سنتی اصلاح خواهد شد که دستگاه های متولی هم به کمک اصناف بیایند و موانع پیشرو را برطرف کنند.

او در رابطه با اقدامات انجام شده برای اینکه اصناف به سمت فناوری پیش بروند، گفت: آخرین آمار برای بهمن سال گذشته است که تا پایان بهمن سال قبل بیش از ۶۰ درصد واحدهای صنفی به کارتخوان، ۲۹.۲ درصد به ترازوی دیجیتال و ۲۳.۷ درصد واحدها به صندوق مکانیزه مجهز شده اند.

دبیر همایش” اصناف دانش بنیان، فناور و هوشمند» در پایان بیان کرد: جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می دهد که تا پایان بهمن سال ۱۴۰۰ بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار واحد صنفی در کشور فعال بوده اند که نزدیک به نیمی از آنها توزیعی و فقط حدود ۱۹ درصد آنها تولیدی هستند.

منبع: اتاق اصناف تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *